Welkom op de Qijco blog, jouw ultieme bron voor alles wat te maken heeft met het kopen, verkopen en verhuren van tweedehands gereedschap. Of je nu een doe-het-zelver bent, een enthousiaste tuinier of een professionele bouwer, onze blog is ontworpen om je te voorzien van praktisch advies, tips en inspiratie om het meeste uit je gereedschap te halen.

Over Qijco

Onze missie

Bij Qijco geloven we sterk in hergebruik en het toevoegen van waarde aan bestaande middelen. Ons platform stelt individuen en professionals in staat om hun gereedschap een tweede leven te geven, of het nu nieuw of tweedehands is. De Qijco blog is een uitbreiding van deze visie, met als doel het creëren van een community voor het delen van kennis en ervaring rondom de wereld van gereedschappen.

Wat je op onze Blog vindt

  • Gidsen voor aankoop en onderhoud : Ontdek hoe je het juiste gereedschap kiest voor je projecten en hoe je ze onderhoudt zodat ze langer meegaan.
  • Tips en advies : Leer tips en trucs om je gereedschap optimaal te gebruiken en je projecten efficiënter af te ronden.
  • Inspirerende verhalen : Lees getuigenissen van onze gebruikers die fantastische projecten hebben voltooid met de tools van Qijco.
  • Nieuws en trends : Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van gereedschap, tuinieren en bouwen.

Waarom kiezen voor Qijco?

Gebruiksgemak : Ons platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Registreer in slechts een paar klikken en begin met het verkennen van de advertenties.

Flexibele betaling : Maak gebruik van onze veilige online betaalopties of kies ervoor om persoonlijk te betalen, wat jou het beste uitkomt.

Grote selectie : Of je nu op zoek bent naar een schroef of een minischop, Qijco biedt een breed assortiment gereedschap om aan al je behoeften te voldoen.

Solidaire gemeenschap: Door lid te worden van Qijco maak je deel uit van een community van enthousiastelingen die jouw interesses en waarden delen. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere manier van consumeren.

Doe mee

Duik in de wereld van ijzerwaren, tuinmaterialen, bouwapparatuur en gereedschap, nieuw en gebruikt, tegen geweldige prijzen. Registratie is snel, eenvoudig en gratis. Begin nu met het kopen, verkopen en verhuren van gereedschap met Qijco.

We hopen dat je onze blog nuttig en inspirerend vindt. Als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we van elk project een succes maken!

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of per e-mail op contact@qijco.be.

Beschikbare talen :

  • Frans
  • Nederlands
  • Deutsch
  • Engels
nl_BEDutch